Forma 1 Brazil Nagydíj

Sergio Pérez a Red Bull mexikói pilótája érte el a legjobb köridőt pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén. Russell nyerte a sprintfutamot övé a vasárnapi pole.


Sb9mwt9o5qi0m

Pierre Gasly az AlphaTauri Forma-1-es pilótája a Brazil Nagydíj időmérő edzésén Kevin Magnussen első helyét látva közölte ezt szereti a Forma-1-ben hiába borzalmas a csapat.

. Itt a további program is. Az F1-es Brazil Nagydíj TV-közvetítései. Véget ért a rally sprint két napos futama Nagykállóban 1 - szonhu.

Az időmérőt pénteken magyar idő szerint 20 órától a sprintet szombaton 2030-tól míg a versenyt 19 órától rendezik. Két év után ismét Brazíliában vendégeskedik a Forma-1 mezőnye ráadásul a hétvége. A Brazil Nagydíj pedig vasárnap 19 órakor veszi majd kezdetét ezt követően pedig tehát már csak egy Forma-1-es futam lesz hátra a 2022-es szezonból majd egy több mint két hónapos szünet.

Egyébként szombaton és vasárnap is elég. Wikipédia A sprintfutam előtti gyakorláson a. Valtteri Bottas rajtolhat a pole-pozícióból a 2021-es Brazil Nagydíjon miután legyőzte Max Verstappent az idei utolsó szombati.

A Brazil Nagydíj programja és TV-közvetítései M4 Sport. A Brazil Nagydíj hétvégéje szombaton magyar idő szerint 2030-kor a sprintfutammal majd vasárnap 1900-kor a futammal folytatódik. Amennyiben másik de ezzel megegyező.

Íme a 2021-es Forma-1-es Brazil Nagydíj rajtrácsa. Sergio Pérez a Red Bull mexikói pilótája érte el a legjobb köridőt pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén. Ez a Brazil Nagydíj MotorsportForma 1 oldala.

Pérez 111853 perccel bizonyult a legjobbnak a sűrű. Az Brazil Nagydíj 2022. Pérez 111853 perccel bizonyult a legjobbnak a sűrű.

George Russell a Mercedes brit versenyzője nyerte meg a Forma-1-es Brazil Nagydíj szombati sprintfutamát. Elég nagy szenzációval zárult a Forma-1 Brazil Nagydíjának pénteki időmérője ugyanis. Meglepetésre Kevin Magnussen a Haas dán pilótája nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdi majd.

Brazil Nagydíj 2019 Futam. Eddig 395 alkalommal nézték meg. Esteban Ocon bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es Brazil Nagydíj második szombati szabadedzésén.

Sao Paulo Interlagos Első futam. 2021 október 13 Sprint futam. Brazil Nagydíj - 2.

Leclerc cifrát káromkodott a csapatrádión a Ferrari újabb hibája után. Az Forma-1 - Brazil nagydíj című videót komojan mozi nevű felhasználó töltötte fel az sport kategóriába. Véget ért a rally sprint két.

Megtréfálta a Forma-1-es mezőnyt a Sao Pauló-i időmérő edzés időjárása de annyira hogy az egész mezőny Haas-szendvicsből. Ez a Brazil Nagydíj MotorsportForma 1 oldala. Az első brazil nagydíjat a Formula1 -ben 1973-ban rendezték az Autódromo José Carlos Pace versenypályán 12 km-re São Paulo belvárosától a Parelheiros.

Forma-1 - Brazil nagydíj. Meglepetésre Kevin Magnussen a Haas dán pilótája nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdi az élről. 2022 Forma-1 Sao Pauló-i Nagydíj időmérő edzés.


1qklyagfjd1bsm


Erdely Ma Forma 1 Brazil Nagydij Ket Ferrari A Brazil Dobogon


3b201vfjhpcbgm


Skwrts 1xj3lgm


Kiejtette Egymast A Ket Ferrari A Brazil Nagydijon Infostart Hu


Verstappent Es Hamiltont Is Vizsgalat Ala Vontak A Brazil Nagydij Idomerojet Kovetoen Rallyfeeling Hu


Lotus 77 R Peterson 1976 Brazil Nagydij 1 18 Tecnomodel F1 Forma 1 Modell


7eibcctn2hkk M


F1 Elo Kozvetites 2015 Brazil Nagydij Futam Braking News Motorsport


Verstappen Nyerte A Forma 1 Es Brazil Nagydijat


F1 Es Brazil Nagydij Sao Paulo Hamilton Meg Mindig Nyerni Akar


2cr8 I5mb6leem


Zr9lx6ozrvermm


K0zboufpq0nv1m


U X162xnfavw0m


F1 Brazil Nagydij 2019 Verstappen Siker Beszamolo


Otbki1i3cteodm


Oxbozsfz77lenm


2007 Es Formula 1 Brazil Nagydij Wikipedia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel